ROTOintern

NIEUWE MEDEWERKERS

STACO NEDERLAND

Michel Korsten

Ik wil mij graag aan u voorstellen: Ik ben Michel Korsten, gehuwd, twee kinderen en sinds 1 mei operationeel directeur van Staco Nederland.

Hiervoor heb ik als plant manager bij een verzinkerij gewerkt, heb ik de finishing afdeling van de gieterij MGG geleid en was ik hoofd werkvoorbereiding en manager machining (CNC verspanen) bij Mifa Aluminium. Ik heb de gesprekken bij Staco als zeer prettig ervaren en heb veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Naast mijn werk doe ik aan krachttraining en (recreatief) kickboksen en ik vind het leuk tijd door te brengen met mijn vrouw en kinderen.

ROTOCOAT

Ronald de Boer

Hallo, ik ben Ronald de Boer, gehuwd, twee kinderen en ik woon in Steenwijk. Met ingang van 1 maart 2018 ben ik commercieel manager bij Rotocoat.

Hiervoor heb ik als accountmanager bij de Pearl Paint Group in Lelystad gewerkt. De functie bij Rotocoat vormt voor mij een nieuwe uitdaging en samen met mijn collega’s zal ik mijn uiterste best doen er iets moois van te maken.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Verder doe ik aan mountainbiken, fietsen en lopen en hou ik van klussen in en om het huis.

DE BOER STAAL EN
DE BOER SNIJBEDRIJF

Marcel van Haarlem

In maart ben ik gestart als operationeel manager van De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf. Het is mijn taak de operationele processen van beide bedrijven verder te verbeteren.

Ik heb diverse economische en bedrijfskundige studies en technische cursussen gevolgd. Mijn wortels liggen in de HVAC, met name in koeling en verwarming. Na ruim 10 jaar in diverse managementfuncties in deze branche werkzaam te zijn geweest, was het tijd voor iets nieuws. Daarom heb ik de overstap naar de staalbranche gemaakt.

Naast mijn werk volg ik de diverse Europese voetbalcompetities en probeer ik fit te blijven door regelmatig te sporten. En last but not least, ben ik de trotse vader van een dochter en een zoon.