STACO

Een eigen plek
“Staco perfotreden zorgen voor een goede grip, goede afwatering en minimale doorzichtbaarheid zowel van onder- als van bovenaf. Voor ons was de keuze dan ook snel gem
aakt!

De gemeente Zwolle en de Zwolze woningcorpo­raties hebben met elkaar afgesproken dat er tot en met 2019 zevenhonderd sociale huurwoningen bij moeten komen. Daarom zijn er op bedrijventerrein Oosterenk veertig tijdelijke woonunits geplaatst die circa tien jaar zullen blijven staan.

Staco perfotreden

De woonunits zijn gestapeld in twee lagen van twintig en zijn bereikbaar via stalen trappen. De trappen en galerijbordessen zijn geleverd en gemonteerd door Novicon uit Oldenzaal en zijn voorzien van Staco perfotreden.

Veilig en betrouwbaar

Staco perfotreden met geponste gaten zorgen voor een goede grip en een goede afwatering. Door de verminderde doorzichtbaarheid hebben mensen minder last van hoogtevrees. Bovendien zijn deze stalen perfotreden thermisch verzinkt door Rotocoat zodat ze duurzaam beschermd zijn tegen corrosie.

Een eigen plek

De woonunits in Oosterenk zijn 38 m2 groot en hebben naast een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. De studio’s zijn volledig afgewerkt, koken gebeurt elektrisch en warm water en verwarming krijgen de huurders vanuit een gezamenlijk ketelhuis. Doordat de woningen gestapeld zijn, hebben de studio’s op de bovenverdieping een balkon. Zo kunnen alle huurders bij mooi weer lekker buiten zitten en genieten van het uitzicht.

Wilt u meer informatie over perfotreden?