ROTOintern

NIEUWE MEDEWERKERS

DE BOER STAAL

Tom Pruymboom

Graag wil ik mij aan u voorstellen: mijn naam is Tom Pruymboom en ik ben sinds 1 maart 2019 algemeen directeur van De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf.

Hiervoor heb ik ongeveer 5 jaar in Sneek en Emmen gewerkt als algemeen directeur van Ziemann-Holvrieka, een producent van RVS opslagtanks voor de chemische, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie. Ook heb ik 4 jaar als directeur bij Jongia Mixing Technology gewerkt, een producent van mixers en roerapparatuur voor de chemische en voedingsmiddelenindustrie en ben ik circa 10 jaar actief geweest in de maritieme industrie bij GEA.

Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Heiloo. Als de tijd het toelaat fiets ik graag op mijn mountainbike en in de winter als de ijsbaan open is vind ik het leuk om te gaan schaatsen.

ROTOCOAT

Gert Vennik

Ik ben Gert Vennik, ik woon in IJsselstein, ik ben getrouwd en wij hebben drie prachtige dochters. Met ingang van 1 juni 2019 ben ik commercieel manager bij Rotocoat.

Hiervoor heb ik als accountmanager bij Roba Metals in IJsselstein gewerkt. De functie van commercieel manager bij Rotocoat vormt voor mij een nieuwe uitdaging en de kans om mijzelf verder te ontwikkelen. Samen met mijn nieuwe collega’s ga ik deze uitdaging graag aan en ga ik mijn uiterste best doen om er een succes van te maken.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. Ik speel graag een potje tennis, maar ik ben ook een fanatieke hockeyfan en coach de hockeyteams van mijn dochters.