SPREEK(S)TAAL

Brede poedercoatbaan operationeel

Begin juli is onze nieuwe brede poedercoatbaan in Wolvega operationeel. De bouw is voorspoedig verlopen. Van het storten van de betonvloer, het bouwen van de straalhal, de levering van de straalketels, het opbouwen van de constructie van de poedercoatlijn tot aan de bouw van de poedercabine is alles volgens plan gegaan. We hebben gelukkig geen noemenswaardige tegenslagen gehad.

Breedte 2,30 meter

Onze nieuwe coatbaan is specifiek bestemd voor materiaal tot een breedte van 2,30 meter. Wij hebben nu dus twee poedercoatbanen in Wolvega: de “Power and Free” coatlijn en de nieuwe brede poedercoatbaan.

Hiermee kunnen wij alle door ons verzinkte materialen tot maximaal 9 meter lang, 2,70 meter hoog en 2,30 meter breed poedercoaten. Materialen met een lengte tot 15,50 meter kunnen wij poedercoaten op onze grote coatbaan in Heerhugowaard.

Drie poedercoatbanen

Met onze drie poedercoatbanen kunnen wij onze werkzaamheden flexibeler inplannen en al uw materiaal snel en efficiënt van een hoge kwaliteit oppervlaktebehandeling voorzien.

Vierkante meters poedercoaten

Om het voor u inzichtelijker te maken hoe wij de vierkante meters poedercoaten berekenen hebben wij op onze website voorbeeldtekeningen opgenomen van de meest voorkomende 1D-, 2D- en 3D-werkstukken.

Kijk voor tekeningen en berekeningen op onze website of vraag onze poster aan: mail naar verkoop@rotocoat.nl
of bel ons: +31 85 044 27 27.

ROTOCOATEN BETROUWBAAR EN SNEL