ROTO GAAT OP ZOEK NAAR OPVOLGER VAN GER DE KWAASTENIET

Bijna drie jaar geleden heeft Ger de Kwaasteniet bij de aandeelhouders en de Raad van Commissarissen van Roto B.V. aangegeven dat hij in 2022, zo rond zijn 60ste verjaardag, wil stoppen als eindverantwoordelijke van ROTO.

“Niet omdat mijn ambitie minder is geworden, niet omdat ik het werk niet meer leuk vind en evenmin omdat ik een andere uitdaging heb gevonden, maar uitsluitend vanuit mijn persoonlijke overtuiging dat na een dienstverband van meer dan 30 jaar een wisseling van de wacht verstandig beleid is en een goed moment om het stokje door te geven. Een verandering zorgt tenslotte voor nieuwe energie en nieuwe accenten passend bij de tijdsgeest waarin wij nu leven,”

aldus Ger in zijn persoonlijk bericht aan alle
medewerkers van ROTO.

De tijd gaat hard. Van de vijf jaar zijn in april 2020 alweer drie verstreken en om deze reden is samen met de aandeelhouders en Raad van Commissarissen besloten om nu te starten met de werving van een opvolger. Derhalve zult u binnenkort in de (sociale) media kunnen constateren dat ROTO op zoek gaat naar een nieuwe CEO. Als de opvolger is gevonden zal Ger zijn taken geleidelijk overdragen en ondertussen gaat hij vol energie verder met de vele interessante en uitdagende onderwerpen die op tafel liggen.

De aandeelhouders, Raad van Commissarissen en directie van Roto zijn gelukkig met de transparante en constructieve wijze waarop dit proces verloopt.

Met vriendelijke groet,


Roto B.V.

Rik van Thiel
Voorzitter RvC

Ger de Kwaasteniet
CEO

Tom van Lindert
CFO