ROTOintern

NIEUWE MEDEWERKERS

STACO NEDERLAND

Hans van Hout

Hallo, ik ben Hans van Hout en sinds 1 november 2019 ben ik commercieel medewerker bij Staco Nederland.

Hiervoor heb ik vooral in de gevelbouw gewerkt, in verschillende functies: van werkvoorbereider en projectleider tot hoofd bedrijfsbureau. Mijn functie bij Staco Nederland zal daarom naast het verkopen van de meest gangbare producten op den duur richting producten voor de gevelbouw gaan, waaronder lamellenroosters, strekmetaal en andere metalen gevelbekledingen.

Ik woon in Venray met mijn partner, zoon en dochter en vind het leuk om als gezin samen dingen te ondernemen. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, wat een goede manier is om mijn hoofd leeg te maken.

ROTOCOAT DIEREN

Marco Stentler

Ik ben Marco Stentler en sinds 1 september 2019 ben ik bedrijfsleider bij Rotocoat in Dieren. Ik woon met mijn partner in Apeldoorn en wij hebben samen vijf kinderen waarvan er vier nog thuis wonen.

De verzinkerijwereld is niet helemaal nieuw voor mij. Na mijn studie Milieukunde aan Hogeschool IJsselland (tegenwoordig Saxion), ben ik als milieucoördinator begonnen bij de toenmalige Verzinkerij Dieren. Daarna heb ik diverse productie- en sales gerelateerde functies gehad in de wasserijbranche.

Toen ik de vacature voor bedrijfsleider bij Rotocoat in Dieren voorbij zag komen, ging mijn oude “verzinkerijhart” weer harder kloppen. Samen met een vaste ploeg medewerkers een goed resultaat neerzetten geeft mij veel voldoening. Zeker in een prachtige moderne verzinkerij zoals we die in Dieren hebben!

STACO HOLDING

Luc Munninghof

Mijn naam is Luc Munninghof en ik ben op 25 februari 2019 als business controller gestart bij Staco Holding.

De afgelopen 3 jaar heb ik als corporate financial controller gewerkt bij Rousselot (Darling International group), marktleider in de productie van gelatine en collageen. Daarvoor werkte ik 11 jaar als accountant bij EY Venlo.

Ik woon met mijn partner Lindy in Venlo en we hebben samen een dochter en een zoon. Ik ben een voetbal- en wielerliefhebber, maar na een knieblessure helaas niet meer actief spelend. Daarnaast hou ik van lekker eten en drinken met familie en vrienden.

ROTOCOAT HEERHUGOWAARD

Sander Zeinstra

Hallo, ik ben Sander Zeinstra en sinds 1 november 2019 ben ik productieleider bij Rotocoat Heerhugowaard. Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Medemblik.

Na mijn studie HEAO Commerciële Economie heb ik verschillende commerciële functies vervuld in uiteenlopende branches. De laatste jaren heb ik bij Holland Staal gewerkt als manager van de coating. Hier was ik zowel operationeel als commercieel verantwoordelijk voor de poedercoating en het natlakken. In deze periode heb ik veel geleerd over de wereld van staalbouw en oppervlaktebehandeling.

Ik vind deze branche razend interessant en ben dan ook blij dat ik als productieleider bij Rotocoat Heerhugowaard in dienst ben gekomen, met de bedoeling op termijn Jos Verwindt als bedrijfsleider op te volgen. Voor mij is het heel prettig dat ik nog een tijdje met Jos kan meelopen zodat hij mij de fijne kneepjes van het thermisch verzinken kan bijbrengen.

DE BOER STAAL – DE BOER SNIJBEDRIJF

Karin van Halderen

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Karin van Halderen en ik woon met mijn partner en twee kinderen in Limmen.
Vanaf 1 september 2019 ben ik KAM-coördinator voor De Boer Staal en De Boer Snijbedrijf.

Voordat ik deze overstap maakte, heb ik tien jaar in de KAM organisatie bij TATA Steel in IJmuiden gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als milieuadviseur.

In mijn vrije tijd sport ik graag, hardlopen is mijn favoriet. Recent heb ik mijn allereerste marathon gelopen: de marathon van Berlijn. Naast hardlopen hou ik ook van lezen, musea bezoeken en reizen.

DE BOER STAAL

Nicole Kerssens

Mijn naam is Nicole Kerssens en ik werk sinds 1 juli 2019 op de afdeling verkoop bij De Boer Staal. Ik hou me samen met mijn collega Uwe Dümpelmann vooral bezig met de projectenadministratie en -organisatie.

Hiervoor heb ik vier jaar bij European Staal Business in Alkmaar gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan met staalproducten, klantencontacten, leveranciers en transporteurs. Daarvoor heb ik 22 jaar met plezier op een basisschool gewerkt. Ik woon in Castricum, samen met mijn man, twee zonen, hond en kat.

DE BOER SNIJBEDRIJF

Bryan Ruysenaars

Ik ben Bryan Ruysenaars en sinds 5 augustus 2019 ben ik weer als werkvoorbereider aan het werk bij De Boer Snijbedrijf. Weer, omdat ik al eerder met plezier als werkvoorbereider bij De Boer Snijbedrijf heb gewerkt.

Om mijn horizon te verbreden, ben ik de afgelopen drie jaar in de Verenigde Staten geweest en heb daar als plasmasnijder bij Focus Industries gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan met het bedienen van de machines en daardoor weet ik nu beter waar snijders in de productie mee te maken hebben.

Toen ik wist dat ik terugkwam naar Nederland, zag ik de vacature bij De Boer Snijbedrijf. Ik wilde graag weer terugkomen en ben blij dat ze me de baan hebben aangeboden.

ROTOCOAT

Matthijs Rodijk

Hallo, ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Matthijs Rodijk, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Almelo. Sinds 15 juli 2019 ben ik commercieel manager bij Rotocoat voor de regio midden Nederland.

Deze baan is een hele nieuwe uitdaging voor mij en een unieke kans mijzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in sales. Tevens volg ik nog de opleiding Small Business & Retail Management aan Hogeschool Saxion te Enschede.

Hiervoor was ik verkoper bij Kees Smit Tuinmeubelen en heb ik als assistent center-manager bij Pirtek Almelo gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer bij Oranje Nassau Almelo, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en breng ik graag tijd door met mijn vriendin.