SPREEK(S)TAAL

ZEKER ZINK:
tot wel 30 jaar garantie!

De combinatie van thermisch verzinken en poedercoaten biedt de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie van staal.

Wij geven op uw werk binnen de Benelux tot wel:

Wij bieden u deze garantie omdat wij geloven in de ZEKERHEDEN die thermisch verzinken u biedt:

1. Natuurlijke bescherming

Al meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staal en zink dat er geen betere manier is om staal te beschermen tegen corrosie. Zo zorgen wij voor een duurzaam en stabiel resultaat.

2. Eerlijk systeem

Bij thermisch verzinken is direct zichtbaar of het materiaal goed of slecht verzinkt is, er zijn geen verborgen gebreken: "What you see is what you get". Bij ons duurt eerlijkheid het langst.

3. Voldoen aan de verwachting

Een goede dialoog tussen opdrachtgever, uitvoerder en verzinkerij is cruciaal. Onder andere de keuze tussen Klasse E (esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatie tussen de verschillende partijen. Zo kunnen wij het verwachtingspatroon en eindresultaat beter op elkaar afstemmen. Dit biedt zekerheid in plaats van misverstanden achteraf.

4. 30 jaar garantie

Wat een geruststelling, 30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onze garantie! Vanaf 1 juni 2019 bieden wij, al naar gelang het product en de toepassing binnen de Benelux, tot 30 jaar garantie op verzinkwerk en tot 15 jaar garantie op poedercoaten op thermisch verzinkt staal.

5. Rijke traditie

Rotocoat is een familiebedrijf. Wij kennen onze klanten en weten wat zij willen en dit al generaties lang.

6. Bereidheid tot verbetering

Wij willen ons continue verbeteren en zetten ons daar voor de volle 100% voor in.

Wilt u een duurzaam eindresultaat en zekerheid? Kies dan voor:

ROTOCOATEN BETROUWBAAR EN SNEL

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag. Bel +31 85 044 27 27 of mail naar verkoop@rotocoat.nl