ROTOintern

NIEUWE MEDEWERKERS

ROTOCOAT HEERHUGOWAARD

Isabella Korn

Ik ben Isabella Korn en sinds 1 april 2020 ben ik medewerker bedrijfsbureau bij Rotocoat Heerhugowaard. Ik heb jarenlang bij 3D Fashion en Didi Fashion gewerkt als medewerker logistiek, import planner en logistiek planner.

Ik woon samen met mijn man in Alkmaar en in mijn vrije tijd ben ik te vinden in mijn tuin of op de motor. Ook doe ik aan Zumba en ga ik graag op vakantie met de camper.

STACO HOLDING

Stephanie Dörenberg

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Stephanie Dörenberg en vanaf 1 mei 2020 werk ik bij Staco Holding als HR manager.

Na mijn afstuderen aan de opleiding HRM van de Fontys Hogeschool in 2013, ben ik bij een uitzendbureau gaan werken in de functies van Recruiter en HR Officer. Daarna heb ik als HR Business partner bij een toeleverancier voor warmtebehandelingen gewerkt. Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje van 1,5 jaar in Melick. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of ergens een wijntje drinken met vrienden. Verder sport ik graag, lees ik regelmatig een boek en besteed ik veel tijd aan mijn gezin.

ROTOCOAT HEERHUGOWAARD

Sander Zeinstra

Sander Zeinstra is sinds 1 november 2019 in dienst bij Rotocoat Heerhugowaard als productieleider.

Met ingang van 1 juni 2020 volgde hij Jos Verwindt op als bedrijfsleider van Rotocoat Heerhugowaard. Jos gaat van zijn welverdiende prepensioen genieten.

ROTOCOAT KAMPEN

Hendrik Jepma

Hendrik Jepma was vanaf 1 oktober 2014 in dienst bij Rotocoat Wolvega, achtereenvolgens in de functies van transportplanner en productieleider.

Met ingang van 1 april 2020 heeft hij de overstap gemaakt naar Rotocoat Kampen waar hij Siebe Oppenhuis is opgevolgd als bedrijfsleider.

ROTOCOAT

Leander Kolk

Graag wil ik mij aan u voorstellen: ik ben Leander Kolk en ik woon in Genemuiden. Ik heb de opleiding Internationale Groothandel gevolgd en ben afgestudeerd als vestigingsmanager.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen, onder ander op de verkoop van Rotocoat en dat is mij goed bevallen. Daarom ben ik blij dat Rotocoat mij na mijn afstuderen een baan in de verkoop heeft aangeboden en ik sinds 12 februari 2020 in dienst ben als commercieel medewerker.

Tijdens mijn vrije tijd sport ik veel. Doordeweeks ben ik vaak te vinden in de sportschool. In het weekend voetbal ik en is vooral de derde helft belangrijk!

ROTOCOAT

Suzanne Visser

Op 1 mei 2020 ben ik als HR medewerker in dienst getreden bij Rotocoat. Mijn naam is Suzanne Visser en ik woon in Leeuwarden. Ik ben een trotse Liwwadder en ben trots op Mien stadsje.

Na mijn MBO opleiding Maatschappelijk werk, kwam ik er achter dat ik mij meer op de zakelijke dienstverlening wilde richten. Daarom ben ik de HRM opleiding gaan volgen en heb die met succes afgerond. Tijdens beide opleidingen heb ik veel gewerkt, ook in productieomgevingen.