ROTOkort

MOOIE SLINGERBANK

Willems Boven-Leeuwen heeft voor Stichting Het Dijkmagazijn uit Beuningen een schitterende slingerbank ontworpen en geproduceerd. Deze stalen bank is door Rotocoat thermisch verzinkt en daarna voorzien van een poedercoating in een opvallende rode kleur.

De speelse stalen bank is geplaatst op de dijk in Beuningen en slingert net zoals de rivier de Waal met haar dijken. De bank heeft een lengte van 13,5 meter en er kunnen zeker 18 personen op zitten om te genieten van de omgeving of even uit te rusten tijdens een wandeling of fietstocht.

JOS ZWAAIT AF

Na 37 jaar bij de verzinkerij in Heerhugowaard gewerkt te hebben, is Jos Verwindt vrijdag 12 juni afgezwaaid. Jos had gedacht met stille trom te kunnen vertrekken, maar daar hebben de collega’s een stokje voor gestoken.

Na mooie toespraken van Gerlof Koster en Ger de Kwaasteniet en een kort woordje van Jos, was het tijd voor gebak met de collega’s. Alles buiten op 1,5 meter afstand.

Jos had wel een beetje tegen deze laatste dag opgezien, maar gelukkig vond hij het allemaal veel leuker dan hij had gedacht.

Jos, nogmaals dank voor alles, geniet van je vrije tijd en kom vooral af en toe nog eens kijken. Je bent altijd welkom!

PUBLICATIE VERSLAG 2019

Het ROTO Publicatieverslag 2019 staat online en we zijn trots op het eindresultaat!

In ons Publicatieverslag komen onze manier van zaken doen, de cultuurwaarden van ROTO en de kernonderwerpen als duurzaamheid, innovatie, digitalisering, HRM, commercie, marketing en financiën aan de orde, afgewisseld met mooie foto’s en filmpjes van onze medewerkers en projecten waaraan we in 2019 hebben meegewerkt. We hebben geprobeerd hier op een transparante manier verslag van te doen. We wensen u veel leesplezier en horen graag van u wat u ervan vindt.