ROTOCOAT

ROTOCOATEN BETROUWBAAR EN SNEL

Vion Food Group is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. Het bedrijf heeft productielocaties in Nederland en Duitsland, verkoopkantoren in dertien landen en verkoopt haar producten wereldwijd.

Miljoenen investering

Om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten, moderniseert Vion haar productielocatie in Boxtel. Vion investeert hier 35 miljoen Euro in de bouw van een nieuwe vleesverwerkingshal van 12.000 m2.

Met een meer ge├»ntegreerde productie wil Vion de logistiek verbeteren. Want een kortere keten leidt tot een betere kwaliteit en versheid van het vlees en een effici├źntere productie.

Staalconstructie

De staalconstructie van de vleesverwerkingshal en een grote stalen loopbrug zijn geproduceerd door Voortman Steel Construction uit Rijssen.

De loopbrug met een lengte van ruim 32 meter en een gewicht van 15 ton verbindt de nieuwe vleesverwerkingshal met de bestaande productielocatie.

Zowel de staalconstructie als de stalen loopbrug zijn thermisch verzinkt door Rotocoat. Ook bij dit project is de samenwerking tussen Voortman Steel Construction en Rotocoat vlot verlopen.

Meer weten over duurzaam verzinken?